Увійти

Увідійть у свій аккаунт

Логін *
Пароль*
Запамятати

Ну що у нашому Каталозі туристичних послуг нове поповнення: Краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів.

 

Якось так повелося що Долина в туристичному сенсі була транзитною територією до карпатського трамваю чи інших туристичних принад у цьому районі. Та все ж і містечко Долина має чим здивувати гостей та туристів міста. Зокрема краєзнавчий музей «Бойківщина» це той магніт, який здатний затримати туристів у місті і заповнити туристичні прогалин на повну.

У музеї можна ознайомитися з цікавими колекціями речей побуту різних історичних періодів та епох цього краю. Проте представники музею рухаються в авангарді музейної справи тож пропонують багато інтерактивних атракцій. Це зокрема велика кількість мастер-класів з виготовлення ляльок-мотанок, з виготовлення свічок з виготовлення солом’яних павуків і ін. також в музеї можна про дегустувати місцеві крафтові страви та напої.

Приємно відзначити що краєзнавчому музеї «Бойківщина», що у Долині, готові працювати як з окремими гостями та туристами, так і з організованими групами. Тож тут раді співпраці з туристичними фірмами та агенціями. Маємо сподівання що уже незабаром краєзнавчий музей «Бойківщина» після можливого візиту нашої команд в рамках проекту «Детальний огляд» займе своє почесне місце і в рубриці: Туристичні принади.

Детальніше про музей>>



karpatyturinfo