Увійти

Увідійть у свій аккаунт

Логін *
Пароль*
Запамятати

Нарешті сталося і через 9 років наш волонтерський інформаційно-туристичний проект отримав своє оф-лайн відображення. Саме так символічно Івана Купала у місті Львові зареєстровано громадську організацію karpatytur.info.

 

І хоча за вікно не найсприятливіша пора для туризму, та все ж це час зробити певні висновки і внести зміни у даний проект. Що міниться для нас? О, для нас насправді зміни в роботі стануть дуже відчутні адже зросте відповідальність та потреби щодо подальшого пропагування карпатського туристичного регіону як в Україні так і поза її межами. Проте з’являться і нові можливості виконувати нашу місію ще якісніше і на офіційному рівні. Переконані що навіть у кризу є потреба у відпочинку, щоб на мить абстрагуватися від болючого сьогодення війни  і набратися сил для подальшої боротьби. І в сучасних умовах України це можна як найкраще зробити саме в Карпатах. Отож це стало ще однією причиною до кроку, який здійснено сьогодні.

Приємно що за роки існування проекту склалася хороша команда однодумців та прихильників, які закохані в Карпати і готові робити усе задля популяризації та підтримки розвитку туризму у цьому регіоні. Маємо сподівання на багато успішних проектів і дякуємо усім хто ці роки був з нами.



karpatyturinfo